tiffanyaru

T I F F A N Y, 16, Kvinna
=|Senast sedd: februari 2013

3002 spelade låtar sedan 10 apr 2011

54 Älskade låtar | 1 inlägg | 1 blandband | 836 hojtningar

  • Lägg till som vän
  • Skicka ett meddelande
  • Hojta

Din musikaliska kompatibilitet med tiffanyaru är okänd

Skaffa din egen musikprofil

Senast spelade låtar

Green Day21 Guns Älskad låt 26 maj 2013
SlankTerlalu Manis 26 maj 2013
TEEN TOPClap 14 aug 2012
Avril LavigneWhen You're Gone 14 aug 2012
TEEN TOPBe Ma Girl 14 aug 2012
TEEN TOPClap 14 aug 2012
Avril LavigneWhen You're Gone 14 aug 2012
TEEN TOPBe Ma Girl 14 aug 2012
TEEN TOPBe Ma Girl 14 aug 2012
F.T IslandMusic Life 14 aug 2012
Se mer

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
  • abbs-

    thank you sweetie ; ~; he is indeed a beautiful guy asjjjyesc

    17 jul 2012 Svara
  • jocalderone01

    hey i love your avatar taemin is so cute *-*

    3 jun 2012 Svara
  • Emilusia93

    I like B2ST. And An Cafe and it was my first such band from which it all began and to this day I like the music :)

    16 maj 2012 Svara
  • alice_sanso

    kk thank u xD how r youuuuuuu?

    14 maj 2012 Svara
  • sophiiiia

    hahah yeah i do quite often lol. like if no comeback or debut interests me and my favourites are not active, i can't usually be bothered to keep up as much as usually. like right now haha. i'm sorta intrigued by hello venus plus i love taetiseo but school is keeping me super occupied so i'm a bit off the loop hehe. hbu?

    12 maj 2012 Svara
  • alice_sanso

    Luhan-aaaaaah ♥

    10 maj 2012 Svara
  • fikaambarani

    hehehe abis aku ga terlalu suka suju sih.... nanti nunggu shinee sama exo aja kapan2 :p:p aku ada buat fangirling @luhanxi_ udah aku follow ya @lebaekhyun :D

    10 maj 2012 Svara
  • Emilusia93

    A cool, somehow flies. Last thing I started listening to B2ST. And I can not stop. I still listen to this: http://www.youtube.com/watch?v=CLWEvtlCm84 And what's with you:)

    7 maj 2012 Svara
  • fikaambarani

    enggak >.< abis aku ga terlalu suka suju terus pas hari H nyesek gabisa liat EXO hehehehe yaaah sayang bgt padahal showcase nya kan keren ya! btw kamu ada twitter?

    3 maj 2012 Svara
  • septyan_we

    nah kalo upload suka2 lu, berarti kalo gue liat juga itu suka2 gue dong? ahahah XD mau ngomong apa lg lu? :p ada rekomen ga k-movie yg bagus gitu? yah kalo lagu mah selera sih, lagi demen dengerin indie sama alternate rock nih gue ahaha bosen gue denger yg mainstream -__-

    3 maj 2012 Svara
  • Emilusia93

    hey what are you doing there ^_^

    2 maj 2012 Svara
  • fikaambarani

    halo juga fany! wah jauh bgt di beijing, aku di jakarta. tp enak ya siapa tau EXO-M kesana ehehehe pindah ke beijing apa emg dari dulu disana?

    2 maj 2012 Svara
  • tarduts

    Ooooh gapapa kok ^^

    1 maj 2012 Svara
  • sophiiiia

    hmm i'm a member of soshified and used to be somewhat active on sfinee hehe, hbu?

    25 apr 2012 Svara
  • fikaambarani

    aku fika kelas 12, kamu tinggal dimana?

    25 apr 2012 Svara
  • byaku69

    cuz Luhan is so sweet ♥ and so real ♥ oh yeah, Baekyeol too ~ from teasers My Lady ~ from minialbum Angel :D yours?

    24 apr 2012 Svara
  • la2bluey

    thanks fan c: avatar kamu juga djdasmdhajksdhk ;_; btw kamu follow twitter aku yang cleamour ya hehehe

    24 apr 2012 Svara
  • tarduts

    oke deh XDD hehe maaf~ fanny kelas berapa sih? Aku lupa XD

    24 apr 2012 Svara
  • tarduts

    Makasih ya Tiffany ^^

    23 apr 2012 Svara
  • fikaambarani

    iya :D namanya siapa?kelas brp? hoho

    23 apr 2012 Svara
  • Alla 836 hojtningar

Om mig

[ s i d e b a r - u n d e r c o n s t r u c t i o n ]


EXO!WE ARE ONE!

{H I A T U S! !}


exo-A-lot.
LIKE EXO?Click here!And FOLLOW!

Grupper (14)

Se mer