kyo_dash

kyo-, 30, ManSenast sedd: igår morse

151315 spelade låtar sedan 14 feb 2011

355 Älskade låtar | 9 inlägg | 0 blandband | 28 hojtningar

  • Lägg till som vän
  • Skicka ett meddelande
  • Hojta

Din musikaliska kompatibilitet med kyo_dash är okänd

Skaffa din egen musikprofil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
  • Sofi_Matsumoto

    Halo kak isan! apa kabar? masih inget gak sama saya? :v *tak layak diingat XD kkk btw, music compatibility-nya jadi low nih :/

    3 jun 15:53 Svara
  • rikanyonricchan

    Iya, jarang banget, udah berdebu malah. lel Habisnya pesbuk makin berat jadi males bukanya oTL Ohya? Ntar deh aku confirm kalo misalnya buka orz Isan San? /catet/ Hah? Kenapa berhenti? Ya lanjutin aja sih tapi jangan terlalu fanatik kek cinta sumaireeji dulu, lol nyaranin sih =))

    21 mar 08:50 Svara
  • rikanyonricchan

    Kelewat bang kali ada (bah) Sebenernya aku udah fans dari awal-awal denger sama lihat pv yumemiru, cuman waktu itu aku belum terlalu ngikutin NAH PAS PV SHORTCUT ITU AKU BARU NGIKUTIN MEREKA KALO GAK SALAH [nangis] #kepsrik Tapi memang kerasa banget Sumaireeji yang berjuangnya kerasan D"= [s]ya allah suka momusu dari tahun 2002 adekku aja baru lahir #...[/s] Iya suara mereka unik-unik dan ugu-ugu. :"D Ah pokoknya di haropuro support momusumaireeji dah <3 Dan Hello! D.D itu--D.Dnya singkatan apa, btw?

    21 mar 08:46 Svara
  • rikanyonricchan

    AMIIIIIN YRA. YA ALLAH YA RABB! Walo Manoeri udah gak ada, Juusu=Juusu siap melengkapilah. :"> Iya nih, gegara Yuukarin sama Sakicchy grad, fansu yang 4ninnya jadi berkurang 'gitu D': Padahal 'kan 2nd gennya lumayan juga. D': IYA DUMS SETIA! SUMAIREEJI GARIS KERAS! #plakplak Mari kita always support Sumaireeji `w`)9 Hu'uh, aku juga kagum sama Kanyon yang sekarang tambah badass kyakyakyakya <3 c":

    18 jan 08:11 Svara
  • rikanyonricchan

    S-s-s-siapa?! DARE, DARE?! KAKAK?! MAJI DEEEE?! #digeplak

    16 dec 2013 Svara
  • rikanyonricchan

    Ohisashiburi mooo! :') Serius kenal orangnya? Padahal waktu di MMI, aku jarang main ke tret Sumaireeji apalagi Kanyon loh... soalnya belum nentuin oshi fix 'gitu. ;_; Iya, Alhamdulillah, aku masih pertahanin HaroPuro buat naungan aidol grup kesukaan. :') Iya, rata-rata pada lebih ke yang lain, tapi masih ada kok yang sepuh-sepuh yang masih tetep sukain mereka. :')) Iya! Semuanya 'kan temaaaannn~ haha

    21 nov 2013 Svara
  • rikanyonricchan

    Oalah!!!! Ternyata kak kyo- itu... kakak toh! UWOOGH!! Di sana aku pake nick Ricchan ChocoLate, rada-rada alay sih, soalnya jaman-jaman masih... 'gitu deh. :" Ya... kenapa janggal. ;_; Aku juga udah jarang sih on di sana, nickku di sana kayak di last.piem inilah. Memang sih, sayang, cuman ya... mau gimana lagi. Aku juga kaget pas MMI jadi lenyap 'gitu aja... :""

    24 okt 2013 Svara
  • rikanyonricchan

    Iya, sama-sama, sankyuu juga. '^' Salam kenal~ iyaaaa, HaroPuroo fansuu *//w//* Ehe? Arigatou. '//^//' Iya, tadinya member MMI juga, tapi karena udah gak ada lagi... join lagi deh ke H!ID, reinkarnasi MMI(?) '^')b

    9 okt 2013 Svara
  • Nagashiwa

    nice to meet you ^^

    3 dec 2012 Svara
  • ayaisms

    Eek! Just seeing your shout on my wall. Sorry! Thanks for adding me! \^o^/

    20 sep 2012 Svara
  • LucyFilth

    aah, perfect, you prefer seth is so good to read this :D aaawn ... most prefer Juka, I love his voice, but my favorite is Seth, is something that touches me, you know? hahahahaha is cute and fits more with mdm... I do wish they did a world tour, I want to know them and japan is so far :/

    3 sep 2011 Svara
  • LucyFilth

    yes, I think everyone wants it, I love the music of malice, it's beautiful, and honestly if I can see them in person I can not get to express myself I've thought about it and especially I imagine myself in front of mana, I would be no reaction I think that just cry hahahahah But I also dream of seeing Seth, his voice is so beautiful and live should be perfect *0000*

    3 sep 2011 Svara
  • LucyFilth

    It would be wonderful to see him again in Malice ... is a perfect band, where all the songs are so well made ... I also want this very desire and dream to one day see him in person, will be very good haha --- I loved these sites, I'll use them for sure :DD, thank you ... I searched a lot about them, to know more, the only thing I found was a profile on Facebook, where I could only see pictures = /

    2 sep 2011 Svara
  • LucyFilth

    thank you ... it's a wonderful musician, I really admire him too. - Oh, and I love the girls of Morning Musume ... I researched about them after seeing you listening to them a while ago.. - how are you?

    1 sep 2011 Svara
  • mosprom1

    Check out my bands profile and tell me what you think!!! http://www.lastfm.pl/music/m.o.s.s.a.d please don't take it as a spam!!

    18 aug 2011 Svara
  • Yuu23

    Ow, a legend, nice choise xD

    7 jul 2011 Svara
  • Yuu23

    hell yeah, hide rocks, don't? ;D Some days, my brain wants his songs 8D

    6 jul 2011 Svara
  • Yuu23

    Hi-Ho ♪

    4 jul 2011 Svara
  • Sora83

    Yes, sometimes I wonder how this could be. We miss him, even we never met him, don't know how he realy was. But I'm shure, he was a great and frindly person! I also whish I knew him before he died. And sometimes I wonder what happened at this very morning he left us.

    24 jun 2011 Svara
  • Sora83

    Oh, you are from Indonesia. That's cool. X-Japan are on Toure in Europe and America, but I'm shure, they will come to Indonesia soon, too ^^ Oh, they postponed the german Concert 3x since 2009. Now we are so glad! I think, I will set some tears, too T-T I miss him. (I said, I miss him even I never met him. Isn't that crazy ^_^')

    23 jun 2011 Svara
  • Alla 28 hojtningar

Om mig








I am METAL/ROCK Freak
Big fans Of hide-sama, Mana-sama, Metallica, Seikima II, Iron Maiden, Paul Gilbert, Maximum The Hormone and many others

and


I LOVE HELLO! PROJECT

♥♥♥ Koyu-BEAM!! ♥♥♥

...
When Guys Sings With Heavy Music Instrument
Like They gonna Break Down The Earth.

Girls will Sings and Dancing Beautifully
Like They Will Open The Door of Heaven


HELL YEAH!!!
...






Last.FM Milestones1st track: (17 Feb 2011)
hide - Oedo Cowboys
53rd track: (18 Feb 2011)
Moi dix Mois - Xanadu
300th track: (21 Feb 2011)
hide with Spread Beaver - Everfree
1513rd track: (10 Mar 2011)
Közi - ISM
3000th track: (25 Mar 2011)
XA-VAT - Mecca
13000th track: (30 Apr 2011)
Metallica - That Was Just Your Life
21300th track: (31 May 2011)
X JAPAN - Kurenai
23131st track: (09 Jun 2011)
聖飢魔II - BAD AGAIN ~美しき反逆~
30130th track: (16 Jul 2011)
Kings - Misty Eyes
30333rd track: (18 Jul 2011)
D.T.R - Empty Room
40103rd track: (16 Sep 2011)
モーニング娘。 - 彼と一緒にお店がしたい!
50113rd track: (15 Nov 2011)
Berryz工房×℃-ute - 甘酸っぱい春にサクラサク
55003rd track: (14 Dec 2011)
スマイレージ - ○○ がんばらなくてもええねんで!!
61070th track: (24 Jan 2012)
Buono! - 1/3の純情な感情
Generated on 24 Feb 2012
Get yours here

Senaste aktiviteter