cutwithscissors

Åsa, 23, Kvinna, SverigeSenast sedd: 4 timmar sedan

128963 spelade låtar sedan 27 mar 2006

42 Älskade låtar | 31 inlägg | 0 blandband | 392 hojtningar

 • Lägg till som vän
 • Skicka ett meddelande
 • Hojta

Din musikaliska kompatibilitet med cutwithscissors är okänd

Skaffa din egen musikprofil

Senast spelade låtar

KraftwerkVitamin - 2009 - Remaster 4 timmar sedan
KraftwerkAéro Dynamik - 2009 - Remaster Igår 20:33
Kraftwerkthe robots - live 5 timmar sedan
KraftwerkComputer World - live 5 timmar sedan
KraftwerkAutobahn - Live 5 timmar sedan
KraftwerkAéro Dynamik - 2009 - Remaster 5 timmar sedan
Dan BerglundLoser 6 timmar sedan
Dan BerglundBullen hade firat 6 timmar sedan
Dan BerglundMina Herrar 6 timmar sedan
Dan BerglundEn Örgryteyngling 6 timmar sedan
Blå TågetModerna material 6 timmar sedan
Blå TågetPå Grand 6 timmar sedan
Blå TågetWinges vals 7 timmar sedan
Blå TågetMannen på verandan 7 timmar sedan
Blå TågetKan sparsamhet rädda proletariatet 7 timmar sedan
Blå TågetMannen på verandan 7 timmar sedan
Blå TågetNya vantarna 7 timmar sedan
KraftwerkAéro Dynamik - 2009 - Remaster Igår 18:54
KraftwerkComputer World - live Igår 18:50
KraftwerkPocket Calculator - live Igår 18:48
Se mer

Topplåtar

1 Älskad låt
2 Älskad låt
3 Älskad låt
4 Älskad låt
5 Älskad låt
6 Älskad låt
7 Älskad låt
8
8
10
10 Älskad låt
12 Älskad låt
12 Älskad låt
14 Älskad låt
14
16
17 Älskad låt
18 Älskad låt
19 Älskad låt
20
20
22 Älskad låt
23 Älskad låt
23 Älskad låt
25
26
27
28
29 Älskad låt
30
31
32 Älskad låt
33
33
35
36
37
37
39
40
41
42 Älskad låt
43
43
45
46
47
48
48
50

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
 • Rahnos

  Did you get a PM notice? I replied a few days ago. :)

  23 feb 09:28 Svara
 • Rahnos

  Don't worry about your English, I can understand it, which is all that matters. :) | I agree that listening to a few of your favourites in a row works best for The Birthday Massacre. My favourite songs are Pale, Pins and Needles, and Forever. I agree that their sound has changed a lot over the years. I liked the creepier sound of Violet, it's a great album. Hide and Seek has some good songs, but the sound has changed a lot from their earlier work. My favourite album would have to be "Pins and Needles", the first album of theirs I listened to. I like every song on that album. | What about Danny Elfman? What do you think is his best work? :)

  14 feb 18:19 Svara
 • Rahnos

  Ha, no problem. And you'd be surprised! There's always something awesome out there that I haven't listened to yet. | In wonder, what is your favourite Birthday Massacre song? Is it the one you've played the most, or another one? :P

  12 feb 09:39 Svara
 • Rahnos

  Haha, yes, agreed, we do have a lot of music in common! I rarely see anyone who listens to both The Birthday Massacre and soundtracks. It's usually one or the other. Your ~37000 plays of Danny Elfman are fantastic, by the way - I'm never going to beat you on that. Any music recommendations are welcome, by the way. :)

  11 feb 07:05 Svara
 • mota_boy_punky

  Hey! It's me again! Just a couple of days left!!! I can't wait :D

  25 sep 2013 Svara
 • mota_boy_punky

  So you do have the box, too! I also was in the Burton's exhibition, but in Paris. And I noticed the songs in the background as well :) There's so much gems in this box, there is even bonus songs on the USB key! I did'nt listen to everything yet.

  23 nov 2012 Svara
 • mota_boy_punky

  Hi there! Glad to add you :) Great library! No need to mention Mr. Elfman! I'm happy to find someone as fan as me ^^

  22 nov 2012 Svara
 • marek446

  Hi! You have great music taste :) Greetings!

  4 nov 2012 Svara
 • Kubina91

  OMG! Danny Elfman Rulezz...

  3 jun 2012 Svara
 • TheMannen

  Haha inte förvånad.. :P Men det är ju kul att de testar något nytt och att det verkar funka. Vem vet vad som kommer härnäst!

  23 apr 2012 Svara
 • TheMannen

  Aha, då så, då finns det ju åtminstone bevarat... men ändå. Trodde nästan att du skulle ha åkt upp för premiären och grejer, minst! Men ja, bra show - kul men ändå med ett visst djup, F&F-anekdoter man inte hört förut (talar för mig själv..), lagom med publikinvolvering, musiknummer som passade bra... tror att jag blev positivt överraskad faktiskt! Synd att den inte filmas, tror att den hade kunnat gå hem även hos sådana som inte gillar F&F särskilt mycket, framförallt om de hade lagt lite mer fokus på de lite djupare grejerna.

  23 apr 2012 Svara
 • TheMannen

  Å fan, jahapp... Har du inte ens en backup, allt slit har försvunnit? Egentligen så tycker man ju att länkar till intervjuer osv borde kunna platsa någonstans på den officiella hemsidan. Såg förresten showen ikväll i Norrköping, fetbra.

  22 apr 2012 Svara
 • TheMannen

  Får man fråga vad som hänt med bloggen din? Är det någon sorts temporär turnépaus eller något annat? (Mår nästan lite illa över att se hur jag fyller din shoutbox med mitt blaj, men kände mig tvungen att fråga)

  22 apr 2012 Svara
 • barbii_i

  too bad! their last album is amazing and their new one is coming in a month. anyways it must be weird listening to music in hungarian.:)

  16 apr 2012 Svara
 • barbii_i

  hey, thanks! it was so great to see that someone has ever listened to anti fitness club from north.:)

  16 apr 2012 Svara
 • TheMannen

  Ja, hemsidan verkar lite spännande! Podcasten är väl lite mer "begränsande" när det gäller hur stor publik den kan få (tilltalar väl främst en viss sorts människor, är lite smalare skulle jag tro), men det blir absolut kul att följa utvecklingen, framförallt när de själva verkar så sugna på att utveckla det hela. Skulle definitivt vara grymt att ha kvar podcasten oavsett vad som händer med deras tv-program och karriärer (i och med att den tycks vara så fri från kommersiell påverkan... fast ja, vad vet jag om det egentligen. Det är ju ändå "i samarbete med Aftonbladet", vad nu det egentligen har för konsekvenser), så det låter som en bra idé!

  15 okt 2011 Svara
 • TheMannen

  Jo, blir också förvånad när jag läser om hur många tittare det har, men jag antar att det som du säger är barnfamiljer och sånt, och man är väl lite avskärmad från den världen nu. Men hade jag varit i den åldern hade jag säkert gillat det också. Podcasten (och framförallt Eftersnack-sidan) har ju lett till att man insett att "de seriösa fansen" ändå är ganska lika en själv när det gäller åsikter om deras program och vad de gör bäst och så, och att F&F verkar medvetna om detta och även själva tycks gilla att göra podcasten så mycket känns lite betryggande. De är typ på samma nivå som fansen liksom, på nåt sätt.

  15 okt 2011 Svara
 • TheMannen

  Jaha, trodde det skulle komma i år. :( Och jo, håller helt med om Vem kan slå. Var faktiskt på en inspelning av det förra säsongen, men det var väl mest pga att det ändå var de två. :P Tror jag tittade på de flesta avsnitten av första säsongen, men sen dess har jag inte orkat bry mig. Om jag inte minns fel så har väl också de själva hintat om att de inte är så stolta över det. :P Förhoppningsvis gör väl deras medverkan att de också kan göra de bättre programmen.

  15 okt 2011 Svara
 • TheMannen

  Bra att du verkar njuta och vara medveten om hur lyckligt lottad du är! Det är nog bland det viktigaste. Oavsett vad som händer sen lär det ju vara rätt kul att se tillbaka på. :) Men att du fått in en fot i branschen "bara sådär" är säkert ovärderligt för framtiden också om det är sånt du vill hålla på med, kan jag tänka mig. Gör du mer med dem även nu efter Breaking News? Jag tror att jag har insett mer och mer att det jag gillar med deras program är just "Filip och Fredrik" (gäster och andra tycker jag ofta är mer eller mindre störande...), så då är ju podcasten typ ultimat (när de slutade ringa upp folk :P), även Grattis Världen var väl mer åt det hållet. Dessutom tycker jag att podcasten ibland kan ge underhållning på en djupare nivå typ, de stressar inte igenom saker. Men BTP brukar så klart också vara bra. Men annars är jag också ganska hoppfull inför deras nya program (du med?), får se hur det blir!

  15 okt 2011 Svara
 • TheMannen

  Åh gud ja, där är det! Att jag haft såna problem att hitta det, borde ju inte ha varit så svårt. Men tack! :) Känner mig genast lite tryggare i mig själv... Ska inte påstå att jag är någon regelbunden läsare av din blogg, men jag kikar in ibland när jag känner för det. Otroligt engagemang, kul att det verkar ha uppmärksammats av dem själva också (tyckte mig allt känna igen ditt namn i eftertexterna till Breaking News..). För övrigt anser jag att podcasten är bland det absolut bästa de har gjort.

  14 okt 2011 Svara
 • Alla 392 hojtningar

Om mig


I'll cast you a spell,
a magic where everyone plays dead forever.
And after tonight,
they'll never remind you...Grupper (10)

Se mer