HenkeStrummer

Henke, 26, Sverige
www.finpop.blogspot.comSenast sedd: januari 2014

198281 spelade låtar sedan 29 sep 2006

261 Älskade låtar | 16 inlägg | 0 blandband | 1 380 hojtningar

 • Lägg till som vän
 • Skicka ett meddelande
 • Hojta

Din musikaliska kompatibilitet med HenkeStrummer är okänd

Skaffa din egen musikprofil

Senast spelade låtar

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
 • e_soderberg

  Ja, jag tänkte det (jag bor i Göteborg). Jag undrar varför man valt Göteborg av alla städer, och inte någon brittisk stad eller möjligen Stockholm? Jo förresten, jag läser Finpop ganska ofta och tänkte fråga dig om du känner till några bra japanska filmer/tv-serier? Hittills har jag mest sett äldre filmer som Föräldrarna och Rashomon. Men om det finns någon tv-serie som är i klass med Channel 4/HBO, så skulle det vara fantastiskt. Just nu pluggar jag japanska och det skulle kunna bli ännu roligare med bra böcker/filmer m.m.

  15 okt 2013 Svara
 • e_soderberg

  Morrissey kommer till Göteborg, torsdag den 17 oktober! http://akademibokhandeln.se/event/morrissey-signerar-hos-akademibokhandeln-nordstan/?postid=939

  15 okt 2013 Svara
 • mneptunius

  Hej, Henke! Hur ska Du? Hälsningar från Lissabon, den vackra huvudstaden i Portugal. :-) mneptunius

  7 okt 2013 Svara
 • pppppedram

  the walkmen debaser it is.

  24 mar 2013 Svara
 • SteamingTrain

  Ja verkligen! Enkla men bra texter. Jag tog en titt på din blogg och fastnade för My mad fat diary. Brittiska ungdomsserier känns lovande efter att ha plöjt igenom Skins. Har du sett det? Lättsmält men fantastiskt. Hursomhelst har jag sett ett avsnitt nu, tack för tipset. Jag älskar ju britpop!

  11 mar 2013 Svara
 • SteamingTrain

  Lite kul att jag gick in på last fm och såg att du samtidigt spela samma låt med Nordpolen. Vad tycker du om skivan? Har bara hunnit lyssna igenom den men den är över förväntan!

  7 mar 2013 Svara
 • e_soderberg

  Hej! Jag var inne på Finpop och läste och jag gillar det du skriver. Antagligen för att jag verkar ha liknande smak i musik och film som du, men jag har hittat ett gäng böcker som jag tror jag annars skulle ha missat. (Jeff Lemire)

  5 mar 2013 Svara
 • TheBeasley

  Fasen vad schysst, tackar ödmjukast. Får sätta tänderna i det här.

  17 dec 2012 Svara
 • TheBeasley

  Tack själv! (för texterna det vill säga). Ska spana närmare på det. Kan nog behövas, då jag inte snappat upp många album ifrån i år alls dessvärre; av någon anledning gräver jag hellre bakåt i tiden än framåt, rent instinktivt. Förresten, läste ett par texter om Bright Eyes av dig. Nosat lite på dem det senaste men inte haft någon aning vilket album jag borde börja med. Har du någon rekommendation?

  16 dec 2012 Svara
 • TheBeasley

  Ramlade in på din profil här på lastfm någonstans inatt (minns inte vilken väg jag tog...), och sedermera även in på din blogg som jag måste berömma dig för. Hann inte läsa alltför mycket då det var ganska sent, men ett par texter han jag läsa (din text om The Roses bland annat, plus en text om hur man inbillar sig att man känner Håkan, men samtidigt inte alls - en känsla jag identifierar mig med till fullo), och lite annat smått & gott, och det var verkligen hur trevlig läsning som helst. Som klippt och skuret ur en ansedd musiktidning.

  15 dec 2012 Svara
 • SteamingTrain

  Du med! Blir glad när jag ser nån som gillar Clash så mycket, (över 13000 spelade låtar!!). Det var mitt första band jag började lyssna på som jag faktiskt nu tycker om mer än nånsin. Resten av din lista bjuder också på mycket bra, vi är ju grannar. Kollade din blogg med och känner att mycket inspiration finns att hämta, fint!

  15 maj 2012 Svara
 • ReverendToad

  Also, as Dharmaharts said: The Clash!!! ....fuck yeah, the clash!

  16 okt 2011 Svara
 • ReverendToad

  I haven't checked out Smith Westerns yet. But the new Girls album is awesome. I'm also a big fan of John Maus's "We must become pitiless censors of ourselves", which came out spring/summer.

  16 okt 2011 Svara
 • Dharmaharts

  Good Taste, Henke..The Clash!!!

  3 okt 2011 Svara
 • RagaDrop

  Leader of The Pack är bra! Gillar även The Ronettes Be My Baby. Sån sjuuukt bra låt att det inte är sant.

  20 sep 2011 Svara
 • RagaDrop

  Jo men fan det blev bra. Ännu bättre imorse när jag fick fixa till håret själv! Använder Cockgrease (Vilket namn!) och så har jag en burk Murrays också. Har den hårda varianten av cockgrease samt den lite mjukare och mer greasigare. Gillar som fan. Om jag ska vara ärlig så gillar jag den smått sliskiga looken också. Men det är lättare att fixa med händerna när den är mjuk. Måste ha en kamm när jag kör den hårdare. Det var en väldigt hård snubbe som klippte mig. Jäklar. Bra musiksmak hade han också. Vi diskuterade favoritband osv. Han gillade Ramones. Han tyckte även om The Vaccines! Cool snubbe. Riktigt trevligt. 400kr var det verkligen värt! Tycker inte det är så mycket pengar för att klippa sig, brukar gå på runt 300-400kr hos min vanliga frisör!

  20 sep 2011 Svara
 • RagaDrop

  Ganska kul att leta efter dom där poplåtarna som är helt perfekta. Känns som det måste vara en låt från 60, 70-talet. The Supremes You Can't Hurry Love är också en sån där helt sjukt bra låt. Det är något speciellt med låtar under 3 minuter. Klippte mig idag förresten. På Sivletto. Rätt nöjd. Ska se hur det blir med lite pomada i håret imorgon, kan nog bli bra. Måste köpa nytt också, vet inte riktigt vilken jag ska ta!

  19 sep 2011 Svara
 • RagaDrop

  Ska lyssna på Girls skivan. Gillade verkligen den första! Så jag tror det här kan bli bra. Ja, han verkar lite konstig. Men sånt är ju bara bra, med lite konstiga människor. Dom blir ju bara mer intressanta då :) Jag har försökt hitta den perfekta poplåten nu, på ett tag.. Och jag har lyssnat väldigt mycket på The Only Ones Another Planet, Another Girl och American Pie... Sjukt bra låtar båda två. Och nästan one hit wonders för både The Only Ones och Don McLean.

  18 sep 2011 Svara
 • RagaDrop

  Ja, alltså, jag har lunch på otroligt obekväma tiden 10:00 fram tills 11. Men jag slutar klockan 14. Om du inte pallar att lämna campus kan jag möta upp dig där, finns ju några hyfsade caféer osv i området. Vad jag kommer ihåg. Kan väl alla dagar i veckan förutom måndag för då ska jag klippa mig halv tre.. Högtorgshallen är trevligt, annars är söderhallarana rätt kul också, iofs brukar jag bara gå runt där och titta. Kungshallen har stor variation av käk där med!

  17 sep 2011 Svara
 • RagaDrop

  Vad tycker du om Boris då? :) Typ ett lite punkigare och mer vänstervridet Håkan Hellström? Helt okej, inte lika bra som debuten var, men helt okej så här efter två genomlyssningar. Gillar att två låtar börjar med "Jag har allt", direkt efter varandra också.. tyckte det var lite kul :p

  14 sep 2011 Svara
 • Alla 1380 hojtningar

Om mig

Senaste aktiviteter

Grupper (9)

Se mer