Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

The Fiery Furnaces

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

The Fiery Furnaces är ett amerikanskt indierockband, som skapades 2000 i Brooklyn, New York. Bandets primära medlemmar är Matthew och Eleanor Friedberger.

Biografi

Bandet signerade sig på skivbolaget Rough Trade Records 2002, och spelade in sitt debutalbum Gallowsbird’s Bark där.


Diskografi

* Gallowsbird’s Bark (2003)
* Blueberry Boat (2004)
* EP (2005)
* Rehearsing My Choir (2005)
* Bitter Tea (2006)
* Widow City (October 9, 2007)

* Back to Begamo (TBA)

Videor

Toppalbum

Lyssnartrend

375 763lyssnare totalt
7 260 068skrobblingar totalt
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.