Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

Teddybears

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

Teddybears, tidigare Teddybears Sthlm eller Teddybears STHLM, är en svensk musikgrupp bestående av Patrik Arve, Joakim Åhlund och Klas Åhlund. Deras musik har inslag av både punkrock, synth och TV-spelsmusik.

Teddybears tar ofta in utomstående musiker att deltaga i deras produktioner. Några artister som har medverkat är Eagle-Eye Cherry, Daddy Boastin’, Paola, Thomas Rusiak, Swing-Fly och Mad Cobra. De har också blivit tolkade av bland annat dansbandet Torgny Melins.

Den 12 september 2006 släppte de ett nytt album för den amerikanska marknaden, Soft Machine, under det förkortade namnet Teddybears. Första singeln var Punkrocker, en ny version av deras gamla hit som i den nya versionen sjungs av Iggy Pop.


Diskografi

Album

* 1993 – You Are Teddybears (som Teddybears Sthlm)
* 1996 – I Can’t Believe It’s Teddybears Sthlm (som Teddybears Sthlm)
* 2000 – Rock’n’Roll Highschool (som Teddybears Sthlm)
* 2004 – Fresh (som Teddybears Sthlm)
* 2006 – Soft Machine

Singlar

* 1991 – Woman In Pain
* 1993 – Extra Pleasure
* 1994 – Step On It (We Are the Best!) (som Teddybears Sthlm)
* 1995 – Purple Rain (som Teddybears Sthlm)
* 1996 – The Robots (som Teddybears Sthlm)
* 1996 – Magic Finger (som Teddybears Sthlm)
* 1999 – Ahead of My Time (som Teddybears Sthlm)
* 2000 – Yours To Keep (som Teddybears Sthlm)
* 2001 – Automatic Lover (som Teddybears Sthlm)

Videor

Toppalbum

Lyssnartrend

205 228lyssnare totalt
2 775 406skrobblingar totalt
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.