Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

Om

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

När stoner/doombandet Sleep splittrades gick dess medlemar vidare till nya projekt. Gitarrist Matt Pike strartade High on fire och basist Al Cisneros och trummis Chris Hakius startade Om. Belägrade I Oakland, California jammade Chris och Al och dess produkt blev Om. Musiken har influenser från deras tidigare projekt men musiken är något unik. Spirituela teman, transsättande sound och en vägg av ljud skapade av Chris speciella trummor och Als massiva basgångar.

2008 lämnar Chris bandet och ersätts av Emil Amos (Grails)

Line-up 08
Al Cisneros - Bas/sång
Emil Amos - Trummor

Gamla medlemar
Chris Hakius - Trummor

Diskografi
Variations on a theme 2005
Conference of the birds 2006
Pilgrimage 2007
God is Good 2009

Kommande:
Advaitic Songs (2012)

Videor

Toppalbum

Spelningar

Lägg till spelning

Lyssnartrend

104 197lyssnare totalt
2 525 111skrobblingar totalt
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.

Lyssnar nu

Topplyssnare