Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

Nina Rochelle

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

Nina Rochelle, svensk musikgrupp som släppte sin första skiva Om Sverige Vill Ha Det Så, 15 oktober 2003. Bandet består av Martin Svensson och hans två bästa vänner Johan Lundgren och Per Wasberg, men även Markus Mustonen (Kent) som gästspelar på albumet och live. 2005 släppte Nina Rochelle sitt andra album Mörkertal och har nu släppt sitt senaste album Måndagsfolket(26 april 2006).

Bandmedlemmar

* Johan Lundgren - huvudsångare, gitarr
* Per Wasberg - sång, bas

* Martin Svensson - sång, gitarr
* Pontus Frisk - trummor
* Fredrik Lundberg - Keyboard

Diskografi

Singlar

* Taxi 43 (2003-10-01)
* Happy (Jag hatar att det är så) (2003-12-03)
* Stockholm kommer förstöra mig (2004)
* Mörkertal (2005-02)
* Rött ljus (2005-05)
* Måndagsfolket (2006-03-22)

Album

* Om sverige vill ha det så (2003-10-15)
* Mörkertal (2005-02-23)
* Måndagsfolket (2006-05-22)

Samarbeten

* Bob Hansson

- skrev låten Das Kapitalism från albumet Mörkertal

* Staffan Hellstrand

- skrev låten Hotellet från albumet Mörkertal

* Markus Mustonen Kent (musikgrupp)

- gästspelade på trummor under 2003

* Fredrik Lundberg (musiker)

- spelar synt på bandets liveframträdanden

Videor

Toppalbum

Lyssnartrend

4 214lyssnare totalt
177 441skrobblingar totalt
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.

Topplyssnare