Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

Molly Sandén

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

Molly My Marianne Sandén, född 3 juli 1992, är en svensk sångerska. Hon vann den svenska uttagningen till Junior Eurovision Song Contest 2006 med balladen Det finaste någon kan få. I finalen i Bukarest i Rumänien den 2 december 2006 kom hon på tredje plats med 116 poäng, vilket är det bästa resultatet för Sverige fram till dess. Hon går i musikklass på Adolf Fredriks skola i Stockholm. Hon övar också sång och skriver musik på Helges i Gävle. Molly är också en av medlemmarna i bandet Helges All Stars. Hon bor i Huddinge, utanför Stockholm.

Molly framträdde i SVT1 den 31 december 2006 i programmet som sändes från Skansen. Hon sjunger även duett med Magnus Carlsson i sången ”Julens tid är här” (Sonja Aldén) på hans julalbum Spår i snön från 2006.

2007 medverkade hon i Diggilooturnén tillsammans med Lasse Holm, Linda Bengtzing, Lotta Engberg, Lasse Berghagen, Charlotte Perrelli, Thomas Pettersson, Jan Johansen, Niklas Andersson, Benjamin Wahlgren och Magnus Johansson.

Hon har även sjungit duett med Ola Svensson i sången ”Du är musiken i mig” som finns med i den nya Disneyfilmen ”High School musikal 2”. Molly och Ola framförde också sången i den svenska uttagningen till Junior Eurovision Song Contest 2007.

Sandén deltog i Så ska det låta den 11 april 2008 tillsammans med Magnus Bäcklund.

2008 ska hon medverka i Diggilooturnén tillsammans med Lasse Holm, Linda Bengtzing, Lotta Engberg, Thomas Pettersson, Jan Johansen, Måns Zelmerlöw, Nanne Grönvall, Stefan och Kim och Magnus Johansson.

2008 Molly gör en cover på Andrea Heléne ”Dea” Norbergs låt ”Den underbara dagen du kommer hem”. Den spelas i en reklam för Sibylla

Videor

Toppalbum

Lyssnartrend

26 675lyssnare totalt
287 096skrobblingar totalt
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.

Lyssnar nu

Topplyssnare