Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

Lenny Kravitz

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

Lenny Kravitz, född 26 maj 1964 i New York, är en amerikansk sångare, gitarrist och musikproducent inom rock, pop och funk.

Upptäcktes av sångaren Prince.

Diskografi

Album

* Let Love Rule (1989)
* Mama Said (1991)
* Are You Gonna Go My Way? (1993)
* Circus (1995)
* 5 (1998)
* Greatest Hits (2000)
* Lenny (2001)
* Baptism (2004)

Videor

Toppalbum

Spelningar

Lägg till spelning

Lyssnartrend

1 599 351lyssnare totalt
24 932 182skrobblingar totalt
#372 i sista veckans lista
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.

Lyssnar nu

Topplyssnare

Nyhetsbrev per e-post

Universal Music Group Få exklusiva turné-, utgivnings- och kampanjuppdateringar om Lenny Kravitz från Universal Music.