Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

Hot Chip

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

Hot Chip är en brittisk musikgrupp från London bildad 2000. Musiken kan beskrivas som dansant electronica med ett poppigt inslag. Influenser som till exempel Devo, Phil Spector, Royal Trux, Kraftwerk och Afrika Bambaataa kan höras i Hot Chips musik.

Diskografi

* Sanfrandisco E-Pee (2002) (EP)
* Coming On Strong (2005)
* The Warning (2006)
* Made In The Dark (2008)
* One Life Stand (2010)
* In Our Heads (2012)

Videor

Toppalbum

Spelningar

Lägg till spelning

Lyssnartrend

1 292 068lyssnare totalt
38 567 679skrobblingar totalt
#350 i sista veckans lista
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.