Biografi

EAT YOU ALIVE är ett -band bildat den 8 juni 2008 i Nagoya, Japan. Bandet var tidigare kända som Maverick och har sedan namnbytet dragit sig undan den normala -stilen och lutar nu mer åt . Bandet består av sångaren Hiro, gitarristerna Ryouhei och Shouya, basisten Kenji och trummisen Makoto.

Medlemmar:
ヒロ (Hiro) (ex. Maverick)
亮平 (Ryouhei) (ex. Maverick)
翔也 (Shouya) (ex. ジュリエット)
けんぢ (Kenji) (ex. Maverick)
真 (Makoto) (ex. Maverick)

http://www.eatyoualive.net/

Diskografi:
(2011.08.24) The world is mine
(2011.05.01) DARK IN THE NIGHT
(2010.12.22) THE REASON
(2010.08.25) REVIVE
(2010.05.19) Missing you / 暁
(2010.01.27) Coke in a vein
(2009.08.26) ATROCITY AND BLUE
(2009.08.26) ADULT CHILDREN OF ALCOHOLICS
(2008.06.18) JENNIFER/花水木

Redigerad av peu-depeu den 4 okt 2011, 15:14

All text skriven av användare på denna sida är tillgänglig under licensen Creative Commons Attribution/Share-Alike.
Texten kan även vara tillgänglig under licensen GNU Free Documentation.

Faktaruta

Genererat från fakta markerade i wikin.

Bildat
  • 2008
Grundat
  • Nagoya, Japan
Bandmedlemmar
  • ヒロ (hiro)   (2008 - )
  • 亮平 (Ryouhei)   (2008 - )
  • 翔也 (Shouya)   (2010 - )
  • けんぢ (Kenji)   (2008 - )
  • 真 (Makoto)   (2008 - )
Officiell hemsida

Du ser version 1. Se äldre versioner, eller diskutera denna wiki.

Du kan också se en lista med alla senaste wiki-ändringarna.

Mer information

Från andra källor.

Länkar