Biografi

Disturbed är ett amerikanskt hårdrock-/metal- band som grundades 1996 av Dan Donegan, Steve Kmak, Mike Wengren och David Draiman i Chicago, Illinois. Bandet blev mer allmänt känt först 2000 då de gav ut sitt första album, The Sickness. Disturbeds senaste album, ”Asylum”, släpptes 2010.

Medlemmar

* David Draiman - sång
* Dan Donegan - gitarr
* John Moyer - bas
* Mike Wengren - trummor

Tidigare medlemmar

* Steve Kmak - bas (1996 - 2003)
* Matt Konopinski - bas

Diskografi

* 2000 - The Sickness
* 2002 - Believe
* 2004 - Music as a Weapon II
* 2005 - Ten Thousand Fists
* 2008 - Indestructible
* 2010 - Asylum

Redigerad av Pixelhunter den 30 aug 2010, 20:30

Källor (se historik)

Spotify

All text skriven av användare på denna sida är tillgänglig under licensen Creative Commons Attribution/Share-Alike.
Texten kan även vara tillgänglig under licensen GNU Free Documentation.

Faktaruta

Genererat från fakta markerade i wikin.

Inga fakta om denna artist

Du ser version 7. Se äldre versioner, eller diskutera denna wiki.

Du kan också se en lista med alla senaste wiki-ändringarna.

Mer information

Från andra källor.

Länkar