Biografi

Chevelle är en amerikansk rockgrupp som bildades 1994 i Chicago, Illinois av bröderna Pete (sångare, gitarr), Joe (bas, sångare) and Sam Loeffler (trummor). Joe lämnade gruppen 2005 och ersattes av Dean Bernardini.

Diskografi:

* Point No. 1 (1999)
* Wonder What’s Next (2002)
* Live from the Road (2003)
* This Type of Thinking Could Do Us In (2004)
* Vena Sera (2007)
* Sci-Fi Crimes (2009)
* Hats of to the Bull (2011)

Redigerad av eXtream den 18 dec 2011, 20:38

All text skriven av användare på denna sida är tillgänglig under licensen Creative Commons Attribution/Share-Alike.
Texten kan även vara tillgänglig under licensen GNU Free Documentation.

Faktaruta

Genererat från fakta markerade i wikin.

Inga fakta om denna artist

Du ser version 8. Se äldre versioner, eller diskutera denna wiki.

Du kan också se en lista med alla senaste wiki-ändringarna.

Mer information

Från andra källor.

Länkar
Skivbolag