Biografi

Catman Cohen är den mystiska musikern bakom den kontroversiella musik-trilogin, ”The Catman Chronicles”, en samling av låtar som har teman relaterade till livet, döden, och drömmar. Han beskrivs vara Post Decadence Rock, Cohens låtar kommer ur grunden från social aktivism, i ett kall att återuppliva bortglömda hjältar (t.ex. sjuksköterskor, ambulanspersonal, lärare, brandmän, internationella fredsbevarare, e.t.c.); ett kall av med-hjälp till de utan mat och hälsovård; och ett kall för omedelbart stöd för att förhindra upp-kommande kriser där människor kommer behöva rent vatten.
Ett flertal organisationer som förbinder sig med Catman Cohens sociala uppdrag inkluderar ‘Gesundheit Institute’, Läkare utan gränser, ’ Nurses for a Healthier Tomorrow’, ‘Canadian Nurses Founcation’, ‘Pacific Institute’ och ‘Blue Planet Project’.

Väldigt lite information finns om Catman Cohen. Hitills har hans enda media-publicitet bestått utav skugg-foton och hans officiella biografi innehåller inte information som födelsedatum, födelseplats, och annan personlig information. Enligt han själv bör artister stå i bakljuset för att samhället skall kunna fokusera på viktigare frågor. Han tackar nej till intervjuer och rekommenderar istället en lista utav aktivister som borde övervägas istället, och påstår att de har viktigare saker att prata om i världen än det han kan någonsin erbjuda.

Redigerad av Matiasu den 2 jul 2010, 23:04

All text skriven av användare på denna sida är tillgänglig under licensen Creative Commons Attribution/Share-Alike.
Texten kan även vara tillgänglig under licensen GNU Free Documentation.

Faktaruta

Genererat från fakta markerade i wikin.

Inga fakta om denna artist

Du ser version 1. Se äldre versioner, eller diskutera denna wiki.

Du kan också se en lista med alla senaste wiki-ändringarna.

Mer information

Från andra källor.

Länkar