Upptäck ny musik

Last.fm är en tjänst för att upptäcka musik som ger dig personliga rekommendationer baserat på musiken du spelar.

Starta din Last.fm-profil Stäng fönster

Caliban

Taggar

Allas taggar

Fler taggar

Biografi

Caliban är ett metalcoreband från Hattingen i Tyskland. Gruppen bildades 1997 under namnet Never Again. Bandet bytte namn i samband med att de togs upp på skivbolaget Lifeforce Records.

2006 spelade gruppen på Wacken Open Air.

Diskografi

Fullängdsalbum:
1999 - A Small Boy And A Grey Heaven (Lifeforce Records)
2001 - Vent (Lifeforce Records)
2003 - Shadow Hearts (Lifeforce Records)
2004 - The Opposite From Within (Roadrunner Records)
2006 - The Undying Darkness (Roadrunner Records)
2007 - The Awakening (Roadrunner Records)

2009 - Say Hello To Tragedy (Century Media)
2012 - I Am Nemesis (Century Media)

Demos EP, m.m:
1998 - Caliban (MCD)
1999 - Advance Type
2000 - The Split Program (Caliban vs. Heaven Shall Burn) (Lifeforce Records)
2005 - The Split Program II (Caliban vs. Heaven Shall Burn) (Lifeforce Records)
2011 - Coverfield
2012 - Coverfield 2

Singlar:
2005 - The Beloved And The Hatred
2006 - It’s Our Burden To Bleed / Nothing Is Forever
2007 - I Will Never Let You Down

Videor

Toppalbum

Spelningar

Lägg till spelning

Lyssnartrend

307 869lyssnare totalt
15 442 446skrobblingar totalt
Trend senaste lyssnare:

Börja skrobbla och följ din lyssnarhistorik

Last.fm-användare skrobblar musiken de spelar i iTunes, Spotify, Rdio och över 200 andra musikspelare.

Skapa en Last.fm-profil

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
  • MoDesT-

    Memorial ни о чем.

    Igår 08:26 Svara
  • Cosnowego

    This Oath ,Sonne,Memorial <3

    14 apr 17:54 Svara
  • Dark_Deamon

    Great new album. "Cries And Whispers" is perfect.

    3 apr 13:26 Svara
  • AeeooN

    опять этот долбаёб "критик" влазит :D

    31 mar 16:11 Svara
  • Omicron_Persei

    Чувак, не поверишь, но всем насрать.

    25 mar 05:16 Svara
  • rusverm

    Memorial говнецо песенка, далеко не лучшая у них, вообще обычная. Впечатление о группе испортилось из-за этой песни, когда слушал. Этот рейтинг композиций процентов на 65% норм и не только у калибан.

    22 mar 00:42 Svara
  • Entripy777

    Metalcore from Australia: http://www.youtube.com/watch?v=EgRcG83AGE0

    18 mar 03:43 Svara
  • RedPieces

    Красноярск. Вообще збс, черт возьми!

    9 mar 05:06 Svara
  • Deathwatch777

    Владивосток говорит спасибо. Было заебись! [2]

    9 mar 05:05 Svara
  • rusverm

    Советую Solitude - A World Inside My Mind послушать, нонеймы элитные со швеции, очень похожи на новых Caliban.

    8 mar 18:47 Svara
  • AniMonne

    Владивосток. Мечты сбываются)

    7 mar 09:21 Svara
  • twistednerv

    Владивосток говорит спасибо. Было заебись!

    6 mar 10:33 Svara
  • aalexmoran

    иркутск - бомба отыграли ZAEBIS OHUENNO [2]

    2 mar 14:03 Svara
  • k0schka

    KRASNOYARSK ZAEBIS OHUENNO

    1 mar 23:49 Svara
  • maximbreakdown

    Novosibirsk ZA-E-BIS, A-HU-ENNO! Come back to Siberia <3

    1 mar 06:48 Svara
  • artem_altwave

    Охуеннейше отыграли в Новосибирске. До мурашек на брейкдаунах. <3

    1 mar 06:47 Svara
  • twistednerv

    На следующей неделе во Владивостоке. Наконец то кто-нибудь стоящий приедет.

    28 feb 03:37 Svara
  • TheMethoddd

    Hottest night in Ekaterinburg! ZA-E-BIS!

    28 feb 02:11 Svara
  • Bur_Bot

    Thanks so much for Che. Mindblowing=)

    26 feb 16:06 Svara
  • MetalRock1989

    Good new album 4/5.

    26 feb 15:11 Svara
  • Alla 3115 hojtningar