Sylwia Grzeszczak

Gå med Dela

11 medlemmar| Hojta

Ledare: TomekMM20
Policy för att gå med: Öppen
Skapad den: 13 jun 2010
Beskrivning:



Grupa SYLWII GRZESZCZAK

Dyskografia:

Albumy

* (21 listopada 2008) Sylwia Grzeszczak & Liber – Ona i On
* (2009) Sylwia Grzeszczak & Liber – Ona i On Deluxe Edition CD/DVD

Single

* Nowe szanse (2008)
* Co z nami będzie (2008)
* Mijamy się (2008)
* Nasza baśń (2008)

Single gościnne:

*(2010) Muzyki Moc - Viva i Przyjaciele
*(2010) Masz Dar - Drużyna Szpiku

Veckans toppartister

Förbundna artister

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
Spela gruppens lista

Nyaste medlemmarna (11)

Se alla medlemmar

Senaste aktiviteter

  • En raderad användare gick med i denna grupp. mars 2013
  • PchlaShachrajka gick med i denna grupp. november 2012

Spelningar