Plays the first 10secs then stops

 
  • Plays the first 10secs then stops

    The app will play about 10seconds of the song and stop for 15 seconds and then continue and it will do this with each song. Is there something I need to check in my settings for this to stop.

  • Same here (GSM Galaxy Nexus, Android 4.0.4)

    I submitted a bug report about this a week or two ago. Mine only plays for 6 or 7 seconds, pauses for a bit, restarts once for 2 or 3 seconds, and then moves to the next track. Repeated ad nauseum until I gave up.

  • We'll be releasing an update shortly that should fix tracks skipping after a few seconds on Android 4.0.4

  • HTC EVO

    some songs play for about a minute or so and then quit.

  • Checking in

    I know "shortly" can be relative in dev terms, but more than a little frustrated that a month later and the latest Android release still isn't supported.

    c99koder said:
    We'll be releasing an update shortly that should fix tracks skipping after a few seconds on Android 4.0.4

  • Same issue

    I had the same issue, but after the 4.0.1 update it has gone.

  • I still have this issue

    I still had this issue this month, it always worked fine on WiFi though. I don't think it's to do with my connection, since skipping the track would make it play, but then it would stop about 3/4 in, but sometimes just after a few seconds. It's what drove me to not renew my subscription, since there's no benefit since the mobile radio doesn't work. I'm on Cyanogenmod 9 on my Galaxy S2, but this also happened on stock 4.0.3.

    • u1n sa...
    • Användare
    • 28 feb 2014, 19:37

    it's back

    Looks like this problem is back again in 4.4.2 I'm running Google edition on htc one, and getting this at 9 seconds on Wi-Fi, 8 seconds on 3G

    ~u|n~
Anonyma användare kan inte skriva inlägg. Vänligen logga in eller skapa ett konto för att göra inlägg i forumen.