Iron Maiden Romania

Gå med Dela

17 medlemmar| 3 hojtningar

Ledare: MaidenTek och ursula12365
Policy för att gå med: Öppen
Skapad den: 13 sep 2010
Beskrivning:
Grupul fanilor Maiden din România

Un grup dedicat celei mai bune trupe de Heavy Metal!
Fie că sunteti fani înraiti fie câ sunteti la inceput/în devenire,aici este locul vostru.

Iron Maiden este o faimoasă trupă britanică de heavy metal, înființată în 1975 de către basistul Steve Harris. Maiden (cum este deseori denumită de fani) este una dintre cele mai de succes și mai influente formații a genului heavy metal, vânzând peste 100 de milioane de albume de-a lungul carierei.Iron Maiden a fost formata in iarna lui 1975,formatia fiind activa si in prezent. (sursa:Wiki)

Formatie : Bruce Dickinson(voce),Steve Harris(bas),Dave Murray(chitară),Janick Gers(chitară),Adrian Smith(chitară),Nicko McBrain(baterist)


Discografie

Iron Maiden (1980)
Killers (1981)
The Number of the Beast (1982)
Piece of Mind (1983)
Powerslave (1984)
Somewhere in Time (1986)
Seventh Son of a Seventh Son (1988)
No Prayer for the Dying (1990)
Fear of the Dark (1992)
The X Factor (1995)
Virtual XI (1998)
Brave New World (2000)
Dance of Death (2003)
A Matter of Life and Death (2006)
The Final Frontier (2010)


Ultimul Album : The Final Frontier

Concerte

Site Oficial

News

Tricouri MagazinRo

Printre cele mai cunoscute melodii:
Fear Of The Dark The Trooper Run To The Hills Aces High Hallowed Be Thy Name Number Of The Beast



Veckans toppartister

Förbundna artister

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
Spela gruppens lista

Nyaste medlemmarna (17)

Se alla medlemmar

Senaste aktiviteter

  • En raderad användare gick med i denna grupp. mars 2013
  • flammeimwind333 lämnade denna grupp. december 2012