Czech fans of Sigur Rós

Gå med Dela

50 medlemmar| 31 hojtningar

Ledare: pkachnik
Policy för att gå med: Öppen
Skapad den: 4 aug 2009
Beskrivning:
Skupina určená pro fandy isladské Vítězné růže :)

http://www.sigur-ros.co.uk/




Členové
* Jón Þór “Jónsi” Birgisson – zpěv, kytara, kytara se smyčcem, klávesy, harmonika, bendžo
* Georg “Goggi” Hólm – basová kytara, zvonkohra
* Kjartan “Kjarri” Sveinsson – syntezátor, klavír, elektronické varhany, kytara, flétna, píšťala, hoboj, bendžo (1998 – 2013)
* Orri Páll Dýrason – bicí, klávesy (1999 – dodnes)

Diskografie
Studiová alba
* 1997: Von
* 1999: Ágætis byrjun
* 2002: ( )
* 2005: Takk...
* 2008: Með suð í eyrum við spilum endalaust
* 2012: Valtari
* 2013: Kveikur

Soundtracky a kompilace
* 2000: Angels of the Universe
* 2004: The Loch Ness Kelpie
* 2007: Hvarf/Heim (kompilace)
* 2003: Hlemmur

Singly a EP
* 1999: Svefn-g-Englar
* 2000: Ný batterí
* 2001: Rímur (EP)
* 2002: Untitled #1
* 2004: Ba Ba Ti Ki Di Do (EP)
* 2005: Glósóli
* 2005: Hoppípolla
* 2006: Sæglópur
* 2007: Hljómalind
* 2008: Gobbledigook
* 2008: Inní mér syngur vitleysingur
* 2009: Við spilum endalaust
* 2012:Ekki Múkk
* 2012:Ég anda
* 2012:Varúð
* 2012:Fjögur píanó
* 2012:Rembihnútur
* 2013:Brennisteinn
* 2013:Ísjaki

DVD
* 2007: Heima
* 2011: Inni

oficiální stránky: http://www.sigur-ros.co.uk/

Veckans toppartister

Förbundna artister

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
Spela gruppens lista

Nyaste medlemmarna (50)

Se alla medlemmar

Senaste aktiviteter

  • stihacka gick med i denna grupp. augusti 2014
  • ffulll gick med i denna grupp. april 2014
  • Fergiinka gick med i denna grupp. april 2014
  • AbsurdG gick med i denna grupp. december 2013
  • FalkoOne gick med i denna grupp. december 2013
  • smoldo56 gick med i denna grupp. november 2013
  • Odraz gick med i denna grupp. augusti 2013
  • stpnuk lämnade denna grupp. juni 2013
  • stpnuk gick med i denna grupp. juni 2013
  • Popluh gick med i denna grupp. juni 2013

Spelningar