Forum » Web Site Support

Error connecting to library

 
  • Error connecting to library

    I am seeing this on every profile page, since about 5 minutes ago - There was an error connecting to your library. Please bear with us and try again, or check the status page for details.Is it just me? The status page is all green right now.


    • -Trail- sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:23
    Bump. Me too. :(

    • kae-chan sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:24
    Same here.

    Music breaks the language barrier.
    Try thinking outside the proverbial "box".
  • also me :(

  • yeah same...I seem to have 0 loved tracks too :(

    • [Raderad användare] sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:24
    Yeah I too have experienced this just recently, I have cleared all my cache and browsing history etc. to see if this would do anything but the error still remains.

  • Me too. Scrobbles just stopped going through, too.

    • [Raderad användare] sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:25
    Nope, me too. Can't seem to scrobble either.
    At least a bunch of iPod songs are ready to be submitted, but it ain't working. The scrobbler can't connect either and the songs are cached.

  • Same here.

    • Schander sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:26
    Same here... as always.

    • [Raderad användare] sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:27
    I'm having the same problem. I can't play my radio stations, either. I see that on the "System Status" page, but better add another "bug" to the list.

    • kae-chan sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:27
    Just checked and mine is back to normal now, except its not scrobbling.

    EDIT: Now it's scrobbling again.

    Music breaks the language barrier.
    Try thinking outside the proverbial "box".
    Redigerad av kae-chan den 20 feb 2012, 19:29
  • I think it's working again...

    • [Raderad användare] sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:28
    BBart9 said:
    Nope, me too. Can't seem to scrobble either.
    At least a bunch of iPod songs are ready to be submitted, but it ain't working. The scrobbler can't connect either and the songs are cached.


    Mine's back too but now everything appears to have been scrobbled 10 times!

  • Mine back too, and cached scrobbles submitted. Temp glitch?

  • Back for me now :)


  • Phew, works again

    • [Raderad användare] sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:38
    Yeah seems to be working again.

    • Schander sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:39
    ...and it's back again. Did someone trip over a wire? ^^

    • [Raderad användare] sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 19:45
    oops!! just went back to my page and..yep
    There was an error connecting to your library. Please bear with us and try again, or check the status page for details.

    Yeesh! and it's working again?

    I love this site.. (lol not funny) the error is back and several hard refreshes and
    more small furry animals sacrificed has not appeased the gods.

    Redigerat av en raderad användare den 20 feb 2012, 20:32
    • Schander sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 20:31
    I dunno if it's related, but some tracks are not scrobbling... again.

    • Schander sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 20:32
    I'm guessing it is, since my library is down again.

    • xstex sa...
    • Användare
    • 20 feb 2012, 20:33
    Isn't working again for me.

    Founder & Writer SocialSteak.com. Tech and film obsessive.
  • got me, too

  • It's down and not scrobbling right now :/

Anonyma användare kan inte skriva inlägg. Vänligen logga in eller skapa ett konto för att göra inlägg i forumen.