Logga in eller registrera dig på Last.fm för att se denna spellista fylld med din musiksmak!

Spellista (20)

Ta med detta till festivalen: E-posta spellista Skriv ut spellista

Sortera alfabetiskt Sortera efter popularitet
 • Alison Krauss & Union Station

  (241 583 lyssnare)

  bluegrass, country, folk, female vocalists

  Alison Krauss & Union Station är ett amerikanskt bluegrassband. Debutskivan Two Highways släpptes 1989 och sedan dess har det blivit ytterligare fyra studioalbum och en liveskiva. Den senaste skivan, Lonely Runs Both Ways, släpptes 2004.

 • Billy Idol

  (1 115 014 lyssnare)

  rock, 80s, new wave, classic rock

  Billy Idol, eg. William Michael Albert Broad, född 30 november 1955 i Stanmore i nordvästra London, England, Storbritannien, är en brittisk rock- och hårdrocksångare. Han var mest verksam, och populär, på 1980-talet.

 • Bjørn EidsvågNya artister (från Last.fm:s lista med heta låtar)

  (36 891 lyssnare)

  norwegian, norsk, singer-songwriter, folk

  Bjørn Eidsvåg (født 17. mars 1954 i Sauda) er en norsk sanger og komponist. Han har utgitt 24 album siden debuten i 1976, og han har blitt tildelt Spellemannprisen fire ganger. Eidsvåg er utdannet cand. theol. ved Det Teologiske Menighetsfakultet i Oslo i 1980. For ungdommer og unge voksne er Bjørn Eidsvåg, gjennom radioprogrammet Radioresepsjonen, kjent som «Losen».

 • Den Svenska Björnstammen

  (68 688 lyssnare)

  swedish, electronic, synthpop, indie

  Den Svenska Björnstammen är en svensk musikgrupp från Norrköping. År 2010 skrev gruppen kontrakt med skivbolaget Pope Records som har distributionsavtal med Universal Music Group.

 • Envy

  (172 334 lyssnare)

  screamo, post-rock, post-hardcore, hardcore

  Envy är ett av de främsta hardcore-/screamobanden från Japan. De har en stor fanskara utanför sitt hemland, och de har skivkontrakt med Rock Action Records i Europa och Temporary Residence Limited i Nordamerika.

 • Glasvegas

  (389 406 lyssnare)

  indie, scottish, shoegaze, rock

  Glasvegas är ett skotskt band från Dalmarnock i östra Glasgow. Bandet består av James Allan (sång, kompgitarr), Rab Allan (sologitarr, bakgrundssångare), Paul Donoghue (basgitarr, bakgrundssångare) samt Jonna Löfgren (trummor). Jonna ersatte Caroline McKay (trummor) som lämnade bandet 31 mars 2010.

 • Katy B

  (384 176 lyssnare)

  dubstep, electronic, female vocalists, british

 • Kelis

  (1 192 230 lyssnare)

  rnb, hip-hop, female vocalists, pop

 • Kiss

  (1 476 376 lyssnare)

  hard rock, classic rock, glam rock, rock

  Kiss rötter går tillbaka till Wicked Lester, ett New York-baserat rock'n'roll-band lett av Gene Simmons och Paul Stanley. Simmons och Stanley lämnade bandet efter att Epic Records hade tackat nej till att släppa en skiva med bandet. I slutet av 1972 uppmärksammade Simmons en annons i Rolling Stone om att en trummis, Peter Criss, sökte ett band och var villig att göra vad som helst för att lyckas.

 • LidoLido

  (15 691 lyssnare)

  rap, procurar depois, artists tecfan has seen live, norway

 • Little Dragon

  (688 903 lyssnare)

  trip-hop, electronic, female vocalists, chillout

  Little Dragon är en svensk elektronisk musikgrupp, grundad i Göteborg i 1996. Det bastår av Svensk-Japansk sångerska Yukimi Nagano (vokal, perkussion) och hennes nära kompisar från högskola Erik Bodin (trummor), Fredrik Källgren Wallin (bass) och Håkan Wirenstrand (keyboards).

 • Magnet

  (169 780 lyssnare)

  indie, norwegian, singer-songwriter, alternative

 • Marit Larsen

  (135 737 lyssnare)

  pop, norwegian, female vocalists, singer-songwriter

 • Noel Gallagher's High Flying Birds

  (256 971 lyssnare)

  britpop, rock, british, singer-songwriter

 • Raga Rockers

  (30 376 lyssnare)

  norwegian, rock, punk rock, norsk

 • Rihanna

  (4 202 904 lyssnare)

  pop, rnb, female vocalists, dance

  Rihanna, artistnamn för Robyn Rihanna Fenty, född 20 februari 1988 i St. Michael, Barbados, är en artist som slog igenom internationellt under 2005. Karriär Rihannas musik är en blandning av Soul och RnB. Hennes låt Pon de Replay (2005) har tagit sig in på andra plats på både den amerikanska och den brittiska singellistan, samt som etta på Swedish dance chart.

 • Sivert Høyem

  (46 239 lyssnare)

  norwegian, rock, singer-songwriter, alternative

  Sivert Høyem - F.O.M september 2009 heter han: Sivert Höyem! Sivert Høyem (født 22. januar 1976) er en norsk musiker. Han var vokalist i det norske rockebandet Madrugada og var sammen med Frode Jacobsen en av to gjenværende medlemmer da bandet ble oppløst i 2008.

 • Team Me

  (78 826 lyssnare)

  indie, norwegian, indie pop, chamber pop

 • Turbonegro

  (319 222 lyssnare)

  death punk, punk rock, rock, punk

  Turbonegro är ett rockband från Oslo, Norge som bildades 1988. Bandet är känt för sin homoestetiska image och spelar enligt egen utsago "death-punk". Deras internationella fanclub heter Turbojugend och består av olika föreningar utspridda i framförallt Tyskland, Norge och Sverige men även i andra delar av världen.

 • Vinni

  (17 767 lyssnare)

  hip-hop, norwegian, pop, norway

  Øyvind «Vinni» Sauvik (født 3. februar 1976 i Arendal) er en norsk musiker og medlem av hiphop-duoen Paperboys sammen med DJ Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård. I Paperboys er Sauvik kjent under artistnavnet «Vincent Vagabond» eller bare «Vinni».