Logga in eller registrera dig på Last.fm för att se denna spellista fylld med din musiksmak!

Spellista (20)

Ta med detta till festivalen: E-posta spellista Skriv ut spellista

Sortera alfabetiskt Sortera efter popularitet
 • Alison Krauss & Union Station

  (239 492 lyssnare)

  bluegrass, country, folk, female vocalists

  Alison Krauss & Union Station är ett amerikanskt bluegrassband. Debutskivan Two Highways släpptes 1989 och sedan dess har det blivit ytterligare fyra studioalbum och en liveskiva. Den senaste skivan, Lonely Runs Both Ways, släpptes 2004.

 • Billy Idol

  (1 102 307 lyssnare)

  rock, 80s, new wave, classic rock

  Billy Idol, eg. William Michael Albert Broad, född 30 november 1955 i Stanmore i nordvästra London, England, Storbritannien, är en brittisk rock- och hårdrocksångare. Han var mest verksam, och populär, på 1980-talet.

 • Bjørn Eidsvåg

  (36 566 lyssnare)

  norwegian, norsk, singer-songwriter, folk

  Bjørn Eidsvåg (født 17. mars 1954 i Sauda) er en norsk sanger og komponist. Han har utgitt 24 album siden debuten i 1976, og han har blitt tildelt Spellemannprisen fire ganger. Eidsvåg er utdannet cand. theol. ved Det Teologiske Menighetsfakultet i Oslo i 1980. For ungdommer og unge voksne er Bjørn Eidsvåg, gjennom radioprogrammet Radioresepsjonen, kjent som «Losen».

 • Den Svenska Björnstammen

  (67 814 lyssnare)

  swedish, electronic, synthpop, indie

  Den Svenska Björnstammen är en svensk musikgrupp från Norrköping. År 2010 skrev gruppen kontrakt med skivbolaget Pope Records som har distributionsavtal med Universal Music Group.

 • Envy

  (169 621 lyssnare)

  screamo, post-rock, post-hardcore, hardcore

  Envy är ett av de främsta hardcore-/screamobanden från Japan. De har en stor fanskara utanför sitt hemland, och de har skivkontrakt med Rock Action Records i Europa och Temporary Residence Limited i Nordamerika.

 • Glasvegas

  (387 972 lyssnare)

  indie, scottish, shoegaze, rock

  Glasvegas är ett skotskt band från Dalmarnock i östra Glasgow. Bandet består av James Allan (sång, kompgitarr), Rab Allan (sologitarr, bakgrundssångare), Paul Donoghue (basgitarr, bakgrundssångare) samt Jonna Löfgren (trummor). Jonna ersatte Caroline McKay (trummor) som lämnade bandet 31 mars 2010.

 • Katy B

  (380 109 lyssnare)

  dubstep, electronic, female vocalists, british

 • Kelis

  (1 180 754 lyssnare)

  rnb, hip-hop, female vocalists, pop

 • Kiss

  (1 461 391 lyssnare)

  hard rock, classic rock, glam rock, rock

  Kiss rötter går tillbaka till Wicked Lester, ett New York-baserat rock'n'roll-band lett av Gene Simmons och Paul Stanley. Simmons och Stanley lämnade bandet efter att Epic Records hade tackat nej till att släppa en skiva med bandet. I slutet av 1972 uppmärksammade Simmons en annons i Rolling Stone om att en trummis, Peter Criss, sökte ett band och var villig att göra vad som helst för att lyckas.

 • LidoLido

  (15 582 lyssnare)

  rap, procurar depois, artists tecfan has seen live, norway

 • Little Dragon

  (677 246 lyssnare)

  trip-hop, electronic, female vocalists, chillout

  Little Dragon är en svensk elektronisk musikgrupp, grundad i Göteborg i 1996. Det bastår av Svensk-Japansk sångerska Yukimi Nagano (vokal, perkussion) och hennes nära kompisar från högskola Erik Bodin (trummor), Fredrik Källgren Wallin (bass) och Håkan Wirenstrand (keyboards).

 • Magnet

  (166 613 lyssnare)

  indie, norwegian, singer-songwriter, alternative

 • Marit Larsen

  (134 160 lyssnare)

  pop, norwegian, female vocalists, singer-songwriter

 • Noel Gallagher's High Flying Birds

  (243 175 lyssnare)

  britpop, rock, british, singer-songwriter

 • Raga Rockers

  (30 110 lyssnare)

  norwegian, rock, punk rock, norsk

 • Rihanna

  (4 149 917 lyssnare)

  pop, rnb, female vocalists, dance

  Rihanna, artistnamn för Robyn Rihanna Fenty, född 20 februari 1988 i St. Michael, Barbados, är en artist som slog igenom internationellt under 2005. Karriär Rihannas musik är en blandning av Soul och RnB. Hennes låt Pon de Replay (2005) har tagit sig in på andra plats på både den amerikanska och den brittiska singellistan, samt som etta på Swedish dance chart.

 • Sivert Høyem

  (45 159 lyssnare)

  norwegian, rock, singer-songwriter, alternative

  Sivert Høyem - F.O.M september 2009 heter han: Sivert Höyem! Sivert Høyem (født 22. januar 1976) er en norsk musiker. Han var vokalist i det norske rockebandet Madrugada og var sammen med Frode Jacobsen en av to gjenværende medlemmer da bandet ble oppløst i 2008.

 • Team Me

  (76 790 lyssnare)

  indie, norwegian, indie pop, chamber pop

 • Turbonegro

  (316 861 lyssnare)

  death punk, punk rock, rock, punk

  Turbonegro är ett norskt rockband som bildades 1988. Bandet är känt för sin homoestetiska image och spelar enligt egen utsago Death-Punk. Deras fans kallar sig själv för Turbojugends som består av olika föreningar utspridda i framförallt Tyskland, Norge och Sverige men även i andra delar av världen.

 • Vinni

  (17 599 lyssnare)

  hip-hop, norwegian, pop, norway

  Øyvind «Vinni» Sauvik (født 3. februar 1976 i Arendal) er en norsk musiker og medlem av hiphop-duoen Paperboys sammen med DJ Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård. I Paperboys er Sauvik kjent under artistnavnet «Vincent Vagabond» eller bare «Vinni».