Logga in eller registrera dig på Last.fm för att se denna spellista fylld med din musiksmak!

Spellista (6)

Ta med detta till festivalen: E-posta spellista Skriv ut spellista

Sortera alfabetiskt Sortera efter popularitet
 • Eluveitie

  (303 305 lyssnare)

  folk metal, pagan metal, melodic death metal, celtic metal

  'Eluvietie är ett Melodisk death metal inspirerat Pagan/Folk metal band från Schweiz som bildades 2002 av Chrigel Glanzmann.

 • Gojira

  (318 293 lyssnare)

  death metal, progressive metal, progressive death metal, metal

  Gojira är ett progressive/death metal-band från Bayonne i Frankrike. Bandet kallade sig för Godzilla fram till år 1999. Sitt första riktiga studioalbum, Terra Incognita, släppte de 2001. Medlemmarna i bandet är Joe Duplantier som sjunger och spelar gitarr, hans bror Mario Duplantier som spelar trummor, Christian Andreu som spelar gitarr, och Jean-Michel Labadie som spelar bas.

 • Mastodon

  (725 652 lyssnare)

  progressive metal, metal, sludge, sludge metal

  Mastodon är ett progressivt metalband från Atlanta. Mastodon bildades 1999 efter att ha träffats på en High on fire-konsert. De släppte 2002 skivan Remission på Relapse Records.

 • Metallica

  (2 678 634 lyssnare)

  thrash metal, metal, heavy metal, hard rock

  Metallica är ett av världens största metalband och bildades 1981. Bandet har sålt över 100 miljoner album världen över och räknas som ett av de mest inflytelserika inom genren thrash metal.

 • Motörhead

  (1 408 220 lyssnare)

  heavy metal, hard rock, metal, speed metal

  Motörhead är en brittisk heavy metal-grupp, bildad i London 1975. Bandet bestod ursprungligen av sångaren och basisten Ian "Lemmy" Kilmister, Larry Wallis på gitarr och Lucas Fox på trummor.

 • Slayer

  (1 281 225 lyssnare)

  thrash metal, metal, speed metal, heavy metal

  Slayer är ett amerikanskt thrash metalband, bildat 1981. Nuvarande medlemmar är Tom Araya (sång, bas), Kerry King (gitarr), och Paul Bostaph (trummor). Bandet anses tillsammans med Metallica, Anthrax och Megadeth tillhöra "The Big Four of Thrash", och bandets mest kända skiva Reign in Blood (1986) anses av en del att vara den bästa thrash metal-skivan genom tiderna.