Live & Rockin'

Festival
Tidigare spelningar
lördag 19 mars 2011

TBA

Tennis Indoor Senayan
Jakarta
Indonesien
Visa på karta Visa på karta

Festivalspellista (4 artister)

Din festivalkompatibilitet är okänd

Inte Last.fm-medlem?

Registrera dig och använd din musiksmak för att få personlig festivalkompatibilitet.

Redan på Last.fm?

Logga in för att se din kompatibilitet.

Skriv ut spellista

Foton

Laddar foton...

Tagga dina bilder på Flickr

Visa upp dina bilder från denna spelning genom att tagga dem på flickr.com med denna maskintagg:

Flickr

LIVE & ROCKIN’
sponsored by BLACKBERRY

JIexpo Kemayoran
Jakarta, Indonesia
19 March 2011 - 5pm


Event info:
http://brightpoint.avalade.com/livenrockin/

Featuring: 2PM, Taio Cruz, Shontelle and Suede.

Dela med dig av denna spelning:

Diskussion

Vill du diskutera band, scener eller festivalplaner?
Starta en konversation i vårt forum

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.
  • lamyanafisa

    what a great saturday nite! Suede kereeeeeeeen..

    23 mar 2011 Svara
  • erricca

    nonton 2pm tadinya dibelakang lama-lama maju sampe ke tengah, pas suede entah kenapa malah berdiri di vip area <3

    21 mar 2011 Svara
  • brithfever

    thx blackberry, thx ismaya. thx for the "beautiful ones" on my "saturday night".

    20 mar 2011 Svara
  • iqbaltampans

    malam minggu yang terindah...

    20 mar 2011 Svara
  • mynameisMIRA

    The Wild Ones. there's thousand means in that song.. DEEP :')

    20 mar 2011 Svara
  • ichabochiel

    rela berdiri dari dr Shontella manggung buat depet paling depan...........

    20 mar 2011 Svara
  • rioGnop

    join2 lah ca haha kalo dewekan

    19 mar 2011 Svara
  • rioGnop

    17.00 Gate Open 18.45 2PM Performance 19.45 Shontelle Performance 21.00 Taio Cruz Performance 22.15 SUEDE Performance

    19 mar 2011 Svara
  • fiasco_records

    Let's go!!! SUEDE... here we come!!!

    18 mar 2011 Svara
  • ichabochiel

    Haha terancam nonton sendiri juga nih :D

    18 mar 2011 Svara
  • unamaruna

    SUEDE kenapa musti sama 2PM??

    18 mar 2011 Svara
  • erricca

    untung gratisan, kalo trade in bb sih ogah

    17 mar 2011 Svara
  • rioGnop

    eh yg ntn sendiri suede,join2 lah,gua sendiri nih ntnnya hahahaha sepi, curhat dikit gapapa ya :")

    17 mar 2011 Svara
  • aldwinasnl

    gila juga 700 buat dua tiket, tp masih mending sih, tmn gua ada yg jual 500 satunya, what a fuss

    17 mar 2011 Svara
  • innezo

    gratis cuuuuu'

    17 mar 2011 Svara
  • ultramilk

    siap goyang smenua nya ya kawan

    16 mar 2011 Svara
  • reilypraditya

    jangan emosi mas terserah dia mau jual berapa

    15 mar 2011 Svara
  • ichabochiel

    Insya allah dateng nih. Aduh gratis :'''')

    15 mar 2011 Svara
  • lydoz

    kmrn2 ada kuis dr ismayanya lgsng uy..

    15 mar 2011 Svara
  • mattbellover

    @mita_warcech: hah 700rbu utk 2 tiket lo bilang harga normal??? sedangkan JRL aja bisa dpt tiket dgn harga 150rbu doang! apalagi lo dptnya gratis dr menang kuis. jangan gtu lah... pikirin perasaan fans2 Suede yg blm dapetin tiketnya.. klo mau jual jg dgn harga masuk akal dong, secara lo jg dpt gratis.

    15 mar 2011 Svara
  • Alla 181 hojtningar

Var du där?

Laddar…
Laddar…

Recensioner

Se mer

Recensera denna spelning

Senaste aktiviteter

  • yoonglastiel gick på Live & Rockin' på TBA. oktober 2012