Stockholm Smokefest

Ladda upp ny affisch

Festival
Tidigare spelningar
lördag 10 juli 2010

Rålambshovsparken

Rålambshovsparken
112 35 Stockholm
Sverige
Visa på karta Visa på karta

Festivalspellista (11 artister)

Din festivalkompatibilitet är okänd

Inte Last.fm-medlem?

Registrera dig och använd din musiksmak för att få personlig festivalkompatibilitet.

Redan på Last.fm?

Logga in för att se din kompatibilitet.

Skriv ut spellista
Spela spellista

Foton

Laddar foton...

Tagga dina bilder på Flickr

Visa upp dina bilder från denna spelning genom att tagga dem på flickr.com med denna maskintagg:

Flickr

FAQ från
http://smokefest.se/faq.html

När hålls Smokefest?
Stockholm Smokefest hålls den 10de Juli 2010, det vill säga lördagen vecka 27. Eventet börjar klockan 16:20 (4:20 P.M.) och håller på så länge som folk är kvar (max till 22.00).

Var hålls Smokefest?

Rålambshovsparken i Stockholm. Vägbeskrivning och karta finns på bl.a. Eniro.se, Hitta.se och Sl.se. Arrangemanget hålls i närheten av och runt om den vita statyn som ligger ungefär mitt i parken.

Kan jag röka cannabis?
Eftersom cannabis, i de flesta avseenden (undantag möjligtvis i vissa medicinska) är olagligt, så uppmanar vi ingen att inneha eller använda det illegalt.

Kan jag dricka alkohol?
Vi kan naturligtvis inte förbjuda användning av alkohol på plats men ser helst att Smokefest är alkoholfritt, för allas trivsel. Smokefest är en fest för cannabis, inte alkohol.

Är Smokefest en laglig fest?
Ja, Stockholm Smokefest är en allmän sammankomst som har beviljats polistillstånd.

Finns det någon åldersgräns?
Inte riktigt. Det finns givetvis ingen åldersgräns för att vistas i parken men för att delta i eventet samt ge ett seriöst ansikte utåt ser vi helst att du är myndig och kan stå för dina egna handlingar.

Kostar det något?
Nej, vi har som mål att nå ut till så många som möjligt. Vi anser att ingen ska kunna hindras från att höra vårt budskap om fred, frihet och inte minst, cannabis. Människor som är förtryckta av vår nuvarande cannabislagstiftning ska inte tvingas betala för att uppleva frihet, kontakt och gemenskap med andra cannabisentusiaster. Däremot, för att kunna utvecklas till ett så bra evenemang som möjligt tar vi gärna emot donationer. Läs mer om det i Stöd Oss.

Vad händer på Smokefest?
Smokefest är tänkt att vara ett event och en picknick med ett så cannabisrelaterat och lugnt ansikte utåt som möjligt. Dit räknas bl.a. musik, underhållning och tal med cannabistema. För mer information om uppträdanden, se Underhållning. Men underhållningen är bara en del i det hela. Du är lika mycket en del av festen som uppträdandet.

Ska jag ta med något?
Eftersom Smokefest är en form av picknick rekommenderar vi att du tar med dig allt vad en sådan innebär. Munchies, en filt, en bit mat (engångsgrillar kommer att finnas plats, så länge lagret räcker) och gärna ett gäng vänner. Ett leende är ett måste.

Varför hålls Smokefest?
Stockholm Smokefest är tänkt att vara både en festlig tillställning samt en politisk aktion emot cannabisförbud. Cannabis är, även jämfört med alkohol och tobak, en relativt harmlös vuxendrog. Vi, och många med oss, anser att förbudet av cannabis skadar mer än om cannabis vore en reglerad substans.

Jag är för en avkriminalisering/legalisering av cannabis för vuxna att använda ansvarsfullt och med respekt, men är emot ett sånt här event. Gör ni det inte svårare för samhället att acceptera cannabis?
För cannabis att liberaliseras räcker det inte bara att medborgarna kommer till insikt att kriminalisering och repression är fel väg att gå. Vi anser att cannabis även måste avdramatiseras och normaliseras för att få bort den spänning som cannabis kan vara för vissa, kanske framförallt unga.

Även de olika personer och kulturer inom rörelsen, alltifrån vanliga människor till de mest alternativa måste, anser vi, accepteras och föras in i ljuset. Smokefest är inte heller bara till för att sprida ett budskap. Det är en sammankomst där personer ur alla samhällsklasser och perioder i livet med ett och samma intresse, cannabis, kan samlas och ha trevligt.

Årets event kommer bli grymt!
Sprid ordet!
http://www.smokefest.se/
Dela med dig av denna spelning:

Diskussion

Vill du diskutera band, scener eller festivalplaner?
Starta en konversation i vårt forum

Hojtlåda

Lämna en kommentar. Logga in på Last.fm eller registrera dig.

Var du där?

Laddar…
Laddar…

Recensioner

Ingen har recenserat denna spelning än.

Recensera denna spelning